Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

CENTRALNA BANKA CG: Politika kamatnih stopa u isključivoj nadležnosti poslovnih banaka

Centralna banka ima zakonsko ovlašćenje da uvede zaštitne i druge mjere samo kada je ugrožena stabilnost finansijskog sistema u cjelini, a to sada nije slučaj. Naprotiv, svjedoci smo rasta svih ključnih parametara, saopštili su iz CBCG, komentarišući maržu od hiljadu odsto između prosječnih kamata na štednju i na kredite.

Više

POTPISAN MEMORANDUM O SARADNJI VRHOVNOG SUDA I POLICIJSKE AKADEMIJE

Predsjednica Vrhovnog suda Crne Gore, Vesna Medenica i direktor Policijske akademije u Danilovgradu, Boban Šaranović, potpisali su Memorandum o saradnji.

Više

SARADNJA VRHOVNOG SUDA I UDRUŽENJA RODITELJI

Predsjednica Vrhovnog suda Crne Gore Vesna Medenica i izvršna direktorka "Udruženje roditelji" Kristina Mihailović potpisali su danas Memorandum o saradnji Vrhovnog suda i ove nevladine organizacije.

Više

NEOPHODAN NOVI REPUBLIČKI SINDIKAT

Dva republička sindikata, Samostalni sindikat (SSCG) i Unija slobodnih sindikata (USSCG), izgubila su značaj kroz njihov dosadašnji rad i zato je potrebno formirati sindikat Crne Gore, izjavio je predsjednik Sindikata Ministarstva ekonomije Bogdan Bojović.

Više