Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
glavna-slika
Email Print

POTPISAN MEMORANDUM O SARADNJI VRHOVNOG SUDA I POLICIJSKE AKADEMIJE

31.01.2018.


Predsjednica Vrhovnog suda Crne Gore, Vesna Medenica i direktor Policijske akademije u Danilovgradu, Boban Šaranović, potpisali su Memorandum o saradnji.

"Međusobna saradnja Vrhovnog suda i Policijske akademije podrazumijeva zajedničko organizovanje naučnih i stručnih skupova radi unaprjeđenja nauke i prakse, usavršavanje kadrova u Akademiji i zajedničko učešće u radu na naučnoistraživačkim projektima od obostranog interesa", navodi se u saopštenju.

Akademija će, kako se dodaje, obezbijediti učešće sudija Vrhovnog suda u nastavi, a koji će sa profesorima ove obrazovne institucije učestvovati u programima permanentnog obrazovanja polaznika.

"Memorandum o saradnji je proizvod konstruktivne posjete direktora i polaznika Policijske akademije Vrhovnom sudu, u okviru "Dana otvorenih vrata", održane 25. decembra 2017. godine. Memorandum je zaključen je na neodređeno vrijeme", zaključuje se u saopštenju.


IZVOR: Vebsajt RTCG, 30.01.2018.


Naslov: Redakcija