Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

O NAMA | Generalne informacije / Naš tim / Postanite dio Paragraf tima / Referentna lista


GENERALNE INFORMACIJEIdeja o osnivanju pravno-softverskog preduzeća, koje će se baviti praćenjem zakonodavstva u cjelini, počiva na činjenici da su na informacionom prostoru regiona nedostajala elektronska izdanja koja bi dnevno, stručno i efikasno pratila cjelokupno pozitivno zakonodavstvo i upućivala na njegovu praktičnu primjenu.

Kompanija Paragraf Lex MNE je osnovana 2015. godine. Svojim klijentima obezbjeđuje brz, siguran, tačan i ažuran pristup informacijama bitnim za uspješno i zakonito poslovanje u skladu sa propisima Crne Gore.

Osnivač - Kompanija Paragraf, već dvije decenije uspješno posluje u regionu. Kompanija za potrebe svojih pretplatnika prati, prikuplja i objavljuje propise i druga dokumenta od značaja i koristi za poslovanje, čime obezbjeđuje pravnu sigurnost.

Naš tim trenutno broji preko 180 zaposlenih i više od 200 saradnika na području Crne Gore, Srbije i Bosne i Hercegovine. I pored te činjenice povećavamo broj članova našeg tima, ulažemo značajna sredstva u razvojne projekte i konstantno se unapređujemo kako bismo zadržali vodeću poziciju u oblasti pouzdanog, stručnog i pravovremenog informisanja o propisima i drugim korisnim dokumentima od značaja za poslovanje.

Više informacija o Kompaniji Paragraf naći ćete na linku OVDJE.