Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

OCJENA USTAVNOSTI I ZAKONITOSTI: Nisu prihvaćene inicijative za ocjenu ustavnosti Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o Glavnom gradu i Zakona o upravnom sporu

Ustavni sud je na IV sjednici, održanoj 25. aprila 2019. godine, kojom je predsjedavao dr Dragoljub Drašković, predsjednik Ustavnog suda, u predmetima ocjene ustavnosti zakona, zakonitosti drugih propisa i opštih akata:

Više

VLADA CG: Usvojen veći broj informacija

Vlada Crne Gore je na održanoj 119. sjednici kojom je predsjedavao predsjednik Duško Marković usvojila Izvještaj o realizaciji Srednjoročnog programa rada Vlade Crne Gore 2018-2020. godine, za 2018. godinu.

Više

ZAKON O DRŽAVNIM I DRUGIM PRAZNICIMA: Povodom Praznika rada neradni su 1. i 2. maj 2019. godine

Povodom predstojećeg Praznika rada, Ministarstvo rada i socijalnog staranja, daje saopštenje za javnost.

Više

NACRT ZAKONA O VOLONTIRANJU: Raspored okruglih stolova u Budvi, Podgorici i Bijelom Polju

Ministarstvo rada i socijalnog staranja, u okviru javne rasprave o Nacrtu zakona o volontiranju, poziva zainteresovanu javnost da uzme učešće na Okruglom stolu koji će biti održan u:

Više

PRAVILNIK O GRANIČNIM VRIJEDNOSTIMA BUKE, NAČINU MJERENJA BUKE UNUTAR I VAN UGOSTITELJSKIH OBJEKATA I NAČINU UPOTREBE I USLOVIMA KOJE MORA DA ISPUNJAVA LIMITATOR JAČINE ZVUKA: Pravilnik u primjeni od 1. maja 2019. godine

U okviru nastojanja Ministarstva održivog razvoja i turizma da se zakonskim i podzakonskim propisima obezbijede preduslovi za prevazilaženje dugogodišnjeg problema crnogorskog turizma koji je prouzrokovan bukom od preglasne muzike iz ugostiteljskih objekata, izrađen je poseban Pravilnik koji počinje sa primjenom 1. maja ove godine, saopšteno je iz tog resora.

Više

PRIMJENA TARIFNIH MODELA ZA OBRAČUN ELEKTRIČNE ENERGIJE ODGOĐENA DO 1. JUNA 2019. GODINE

Primjena tarifnih modela na osnovu kojih će građani moći da odaberu način kako će im se obračunavati potrošena električne energije, počeće prvog juna, saopšteno je iz Elektro privrede Crne Gore (EPCG).

Više