Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

ZAKON O PENZIJSKOM I INVALIDSKOM OSIGURANJU: Biće preispitani Zakonski uslovi koji omogućavaju ranije penzionisanje kako bi se spriječilo napuštanje tržišta rada

Zakonski uslovi koji omogućavaju ranije penzionisanje biće preispitani u sklopu ekonomskih reformi kako bi se spriječilo napuštanje tržišta rada, saopšteno je iz Ministarstva rada i socijalnog staranja.

Više

UREDBA O IZMJENAMA I DOPUNAMA UREDBE O ORGANIZACIJI I NAČINU RADA DRŽAVNE UPRAVE: Od 27. marta 2017. godine novo radno vrijeme u organima državne uprave od 7 do 15 časova

Uredba o izmjenama i dopunama Uredbe o organizaciji i načinu rada državne uprave, koju je Vlada Crne Gore donijela na 18. sjednici održanoj 23. marta 2017. godine, stupiće na snagu u ponedjeljak, 27. marta 2017. godine.

Više

JAVNI POZIV ZA PODRŠKU UVOĐENJU, SERTIFIKACIJI I RESERTIFIKACIJI SISTEMA KVALITETA I BEZBJEDNOSTI HRANE: Rok za podnošenje prijava je 01. novembar 2017. godine

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja objavljuje Javni Poziv za podršku uvođenju, sertifikaciji i resertifikaciji sistema kvaliteta i bezbjednosti hrane. Poziv se objavljuje u okviru Agrobudžeta za 2017. godinu i budžetske linije 2.1.10 Unapređenje kvaliteta proizvoda.

Više

AKCIONI PLAN ZA IMPLEMENTACIJU INDUSTRIJSKE POLITIKE: Tokom 2017. godine biće sprovedeno 66 aktivnosti, a za njihovu realizaciju biće izdvojeno skoro 290 miliona eura

Akcionim planom za implementaciju Industrijske politike koji Vlada nedavno usvojila, tokom 2017. godine biće sprovedeno 66 aktivnosti, a za njihovu realizaciju biće izdvojeno skoro 290 miliona eura.

Više

PROSJEČNO VRIJEME CARINJENJA POŠILJKE SAT I 27 MINUTA

Prosječno vrijeme carinjenja pošiljke na crnogorskim graničnim prelazima, u prosjeku traje sat i 27 minuta, što je 34 odsto vremena potrebnog da se završi procedura puštanja robe u slobodan promet na terminal, saopšteno je na sjednici odbora udruženja špeditera Privredne komore Crne Gore.

Više