Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

SKUPŠTINA CG: 1. marta 2019. godine Prva sjednica Prvog redovnog zasijedanja - Razmatranje predloga zakona

Prva sjednica Prvog redovnog (proljećnjeg) zasijedanja Skupštine Crne Gore biće održana u petak, 1. marta 2019. godine, u zgradi Skupštine Prijestonice Cetinje, sa početkom u 12:00 sati.

Više

PREDLOG ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O DRŽAVNIM SIMBOLIMA I DANU DRŽAVNOSTI CRNE GORE: Predviđene novčane kazne za nepoštovanje grba, zastave i himne

Odbor za politički sistem, pravosuđe i upravu podržao je Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o državnim simbolima i Danu državnosti Crne Gore, kojim su predviđene novčane kazne za nepoštovanje grba, zastave i himne Crne Gore.

Više

NACRT ZAKONA O KREDITNIM INSTITUCIJAMA: Banke će moći da podignu osnivački kapital na 7,5 miliona eura

Sve banke će moći da podignu osnivački kapital sa postojećih pet na 7,5 miliona eura, ukoliko bude usvojen Nacrt zakona o kreditnim institucijama, koji je predložila Centralna banka Crne Gore, ukazao je generalni sekretar Udruženja banaka Bratislav Pejaković.

Više

U PRIPREMI ZAKON O ELEKTRONSKOJ FISKALIZACIJI

Implementacija sistema elektronske fiskalizacije, koja će doprinijeti suzbijanju sive ekonomije, boljoj naplati poreza i unaprjeđenju poslovnog ambijenta u Crnoj Gori, trebalo bi da počne početkom naredne godine, saopštio je ministar finansija, Darko Radunović.

Više

PROGRAM EKONOMSKIH REFORMI 2019-2021. GODINE: Predstavnici EK pozitivno ocijenili Program

Predstavnici Evropske komisije (EK) pozitivno su ocijenili novi Program ekonomskih reformi 2019 – 2021 i konstatovali da je napravljen korak naprijed u odnosu na prethodni, saopšteno je iz Ministarstva finansija.

Više