Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

NACRT PROGRAMA EKONOMSKIH REFORMI ZA PERIOD 2017-2019. GODINA: Skupštinski Odbor za ekonomiju, finansije i budžet razmotrio Nacrt programa i dao sugestije za njegovo unapređenje

Na Petoj śednici, Odbora za ekonomiju, finansije i budžet Skupštine Crne Gore, održanoj 18. januara 2017. godine razmotren je Nacrt programa ekonomskih reformi (PER) za period 2017-2019. godina.

Više

JAVNI POZIV ZA NADMETANJE ZA ZAKUP NEPOKRETNOSTI U DRŽAVNOJ SVOJINI U OPŠTINI ŠAVNIK: Javno nadmetanje biće održano 31. januara 2017. godine

Ministarstvo poljoprivede i ruralnog razvoja objavljuje Javni poziv za nadmetanje za zakup nepokretnosti u državnoj svojini u Opštini Šavnik na period od pet godina, uz mogućnost produženja perioda zakupa.

Više

CG NA 50. MJESTU FORBSOVE LISTE ZEMALJA NAJBOLJIH ZA POSLOVANJE

Crna Gora se na listi zemalja najboljih za poslovanje u ovoj godini, koju radi magazin Forbs (Forbes), našla na 50. mjestu, što je jedna pozicija manje u odnosu na prošlu.

Više

VAŽNA ULOGA CENTRALNE BANKE CG U ISPUNJAVANJU EKONOMSKIH I FINANSIJSKIH KRITERIJUMA EVROPSKE UNIJE

Centralna banka Crne Gore (CBCG) jedna je od institucija koje imaju ključnu ulogu u ekonomskoj politici države i ispunjavanju ekonomskih i finansijskih kriterijuma Evropske unije (EU), saopšteno je tokom razgovora guvernera CBCG, Radoja Žugića, i slovačkog ambasadora u Podgorici, Romana Hlobena.

Više