Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

POTPISAN SPORAZUM O UZAJAMNOM PRIZNAVANJU USLUGA POVJERENJA I ELEKTRONSKE IDENTIFIKACIJE IZMEĐU REPUBLIKE SRBIJE I CRNE GORE

Ministarka javne uprave Crne Gore, Suzana Pribilović i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije, Rasim Ljajić, potpisali su Sporazum između Vlade Crne Gore i Vlade Republike Srbije o uzajamnom priznavanju usluga povjerenja za elektronske transakcije o uzajamnom priznavanju usluga certifikovanja za elektronske transakcije koje se pružaju u Crnoj Gori i kvalifikovanih usluga od povjerenja koje se pružaju u Republici Srbiji, na Drugom digitalnom samitu u Beogradu.

Više

UPRAVA CARINA: Omogućeno elektronsko praćenje zaduženja i uplata

Unapređenjem Elektronskog servisa za privredu, omogućeno je svim carinskim obveznicima elektronsko praćenje zaduženja i uplata po osnovu carinskog duga, saopšteno je iz Uprave carina.

Više

OD 1. JULA 2019. GODINE ROMING U ZEMLJAMA ZAPADNOG BALKANA JEFTINIJI 27 ODSTO

Regionalni sporazum o romingu, koji će od 1. jula omogućiti znatno niže cijene rominga u zemljama Zapadnog Balkana, potpisan je Digitalnom samitu ZB u Beogradu.

Više