Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

UREDBA O NAČINU OBRAZOVANJA MAKSIMALNIH MALOPRODAJNIH CIJENA NAFTNIH DERIVATA: Bez promjene cijene goriva

Cijene goriva u Crnoj Gori ostaće iste narednih 15 dana, saopšteno je iz Ministarstva ekonomije.

Više

POGLAVLJE 32: Ministarstvo finansija priprema analizu prepreka za uspostavljanje koncepta odgovornosti rukovodilaca koja će se zasnivati na jasno delegiranim ovlašćenjima i odgovornostima kao i jasno definisanim rezultatima za sve rukovodioce u javnom sektoru

Unapređenje odgovornosti rukovodilaca u javnom sektoru je ključni izazov sa kojim se Crna Gora suočava u okviru pregovora sa EU koji se odnose na Poglavlje 32 (finansijski nadzor) zbog čega Ministarstvo finansija priprema analizu prepreka za uspostavljanje koncepta odgovornosti rukovodilaca. Ta analiza će se zasnivati na jasno delegiranim ovlašćenjima, odgovornostima i rezultatima za sve rukovodioce u javnom sektoru.

Više

JAVNI POZIV ZA REALIZACIJU PROGRAMA ZA UNAPREĐENJE INOVATIVNOSTI U MALIM I SREDNJIM PREDUZEĆIMA ZA 2017. GODINU: Za unapređenje inovativnosti 30.000 eura

Ministarstvo ekonomije raspisalo je danas novi Javni poziv za realizaciju Programa za unapređenje inovativnosti u malim i srednjim preduzećima za ovu godinu, za preduzeća iz sektora prerađivačke industrije.

Više

UŽINA U OSNOVNIM ŠKOLAMA OD 1. OKTOBRA 2017. GODINE

Distribucija užine iz novog menija učenicima osnovnih škola počeće od 1. oktobra počeće, dok će promotivna distribucija početi u posljednjoj sedmici septembra, nakon što osnovne škole dostave podatke o broju učenika.

Više