Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

U PRIPREMI IZMJENE ZAKONA O SUDSKOM SAVJETU I SUDIJAMA

Ministarstvo pravde formiralo je radnu grupu koja će se baviti izmjenama Zakona o Sudskom savjetu i sudijama ("Sl. list CG", br. 11/2015, 28/2015 i 42/2018), saopštila je članica Savjeta Ana Perović Vojinović.

Više

PREDLOG ZAKONA O IZMJENI ZAKONA O DOPRINOSIMA ZA OBAVEZNO SOCIJALNO OSIGURANJE: Predlogom zakona predviđena njegova primjena od 1. jula. Imajući u vidu da je rok probijen, on će se amandmanski pomjeriti

Povećanje minimalne zarade na 222 eura i smanjenje doprinosa na zdravstveno osiguranje za dva procenta teško da će biti primijenjeno od 1. jula, kako je predviđeno prijedlogom tog zakona, jer je on još u skupštinskoj proceduri, saopšteno je na sjednici Odbora za ekonomiju, koji je dao podršku Predlogu zakona o izmjeni Zakona o doprinosima za obavezno socijalno osiguranje.

Više

PREDLOG ZAKONA O MJERAMA ZA SMANJENJE TROŠKOVA POSTAVLJANJA ELEKTRONSKIH KOMUNIKACIONIH MREŽA VELIKIH BRZINA: Izvještaj sa javne rasprave

Ministarstvo ekonomije objavilo je Izvještaj sa javne rasprave za Predlog zakona o mjerama za smanjenje troškova postavljanja elektronskih komunikacionih mreža velikih brzina.

Više

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O TAJNOSTI PODATAKA: Rasprava će trajati do 10. jula 2019. godine

Na osnovu člana 15 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija ("Sl. list CG", bro. 41/2018), Ministarstvo odbrane upućuje javni poziv građanima i svim zainteresovanim subjektima, za učešće u javnoj raspravi o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o tajnosti podataka.

Više