Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
glavna-slika
Email Print

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O TAJNOSTI PODATAKA: Rasprava će trajati do 10. jula 2019. godine

04.07.2019.


Na osnovu člana 15 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija ("Sl. list CG", bro. 41/2018), Ministarstvo odbrane upućuje javni poziv građanima i svim zainteresovanim subjektima, za učešće u javnoj raspravi o Nacrtu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o tajnosti podataka.

Javna rasprava o Nacrtu zakona trajaće 30 dana, do 10. jula 2019. godine.

Javna rasprava se sprovodi dostavljanjem primjedbi, predloga i sugestija u pisanom i elektronskom obliku, kao i organizovanjem okruglog stola.

Primjedbe, predlozi i sugestije dostavljaju se na Obrascu broj 4: "Primjedbe, predlozi i sugestije", koji je sastavni dio Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija, Ministarstvu odbrane na adresu: Jovana Tomaševića broj 29, Podgorica, kao i na e-mail: relja.radonjic@mod.gov.me.

Okrugli sto biće organizovan 9.7.2019. godine, s početkom u 10 časova, u multimedijalnoj sali Ministarstva odbrane, Jovana Tomaševića broj 29 Podgorica.

Ministarstvo odbrane će sačiniti izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi, koji će objaviti na internet stranici www.mod.gov.me i portalu e-Uprave, u roku od 15 dana od dana završetka javne rasprave.


IZVOR: Vebsajt Ministarstvo ekonomije, 11.06.2019.


Naslov: Redakcija