Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

POČEO PROJEKAT PODRŠKA PORESKOJ UPRAVI: Projekat će obuhvatiti usklađivanje crnogorskog pravnog okvira sa evropskim u oblasti indirektnog i direktnog oporezivanja, obuku službenika PU, kao i upravljanje rizikom i sprovođenje administrativnih i kontrolnih procedura

Projekat pod nazivom Podrška Poreskoj upravi (PU), čija je realizacija počela 1. marta 2018. godine, trebalo bi da doprinese značajnim poboljšanjima u implementaciji poreske legislative i povećanim prihodima države.

Više

SAVJET ZA PRIVATIZACIJU I KAPITALNE PROJEKTE: utvrđen Predlog odluke o planu privatizacije za 2018.

Savjet za privatizaciju i kapitalne projekte, utvrdio je, na X sjednici kojom je predsjedavao predsjednik Savjeta, predsjednik Vlade Duško Marković, Predlog odluke o planu privatizacije za 2018. godinu i uputio ga Vladi na usvajanje.

Više

POČELA PREDAJA ZAHTJEVA ZA PREMIJE U STOČARSKOJ PROIZVODNJI ZA 2018. GODINU: Rok za prijavu 30. april 2018. godine

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja i u 2018. godini nastavlja podršku stočarskoj proizvodnji kroz mjere koje se odnose na direktnu podršku po grlu (premije za krave i priplodne junice, ovce i koze), održivo korišćenje planinskih pašnjaka (izdig stoke na katune), zatim tov junadi, kao i premije za steone junice u čistoj rasi.

Više

SINDIKAT PROSVJETE TRAŽI POVEĆANJE ZARADA ZA ZAPOSLENE

Sindikat prosvjete tražiće povećanje zarada zaposlenih u toj oblasti, a zahtjev za razgovor će Vladi i resornom ministarstvu uputiti nakon sjednice Glavnog odbora.

Više

OD 1. MARTA 2018. GODINE UVEDENI ELEKTRONSKI RECEPTI

Štampana verzija recepta isključuje se od 1. marta 2018. godine iz crnogorskog zdravstvenog sistema zbog realizacije projekta uvođenja elektronskog recepta, saopštio je direktor Fonda za zdravstveno osiguranje (FZO) Sead Čirgi

Više