Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

DRŽAVNO TUŽILAŠTVO: Bolji rezultati Tužilaštva u 2020. godini

Državno tužilaštvo zabilježilo je bolje rezultate u 2020. u odnosu na prethodne dvije godine, a kako su istakli u toj instituciji, i nastavilo uspješnu saradnju sa međunarodnim partnerima.

Više

NACRT ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O REGISTRIMA PREBIVALIŠTA I BORAVIŠTA: Mogućnost odjave prebivališta izmijenjena u obavezu

Vlada je usvojila Informaciju o planiranim izmjenama i dopunama Zakona o registrima prebivališta i boravišta ("Sl. list CG", br. 46/2015).

Više

DUG PO IZDATIM GARANCIJAMA 212 MILIONA EURA

Stanje duga na kraju prošle godine, po garancijama izdatim domaćim i ino kreditorima iznosi 212,06 miliona eura, što predstavlja 5,1 odsto bruto domaćeg proizvoda (BDP), pokazuju podaci dokumenta Ministarstva finansija.

Više

SMOTRA BESJEDNIŠTVA 9. APRILA 2021. GODINE

Studenti Univerziteta Crne Gore imaće priliku da pokažu svoje govorničke sposobnosti na Smotri besjedništva koja će se održati na Pravnom fakultetu Univerziteta Crne Gore 9. aprila u 18 sati.

Više