Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

PREDLOG ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O FISKALIZACIJI U PROMETU PROIZVODA I USLUGA: Predlaže se mogućnost prelaznog perioda do 1. juna 2021. godine za uspostavljanje sistema elektronske fiskalizacije u realnom vremenu

Vlada Crne Gore je utvrdila Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o fiskalizaciji u prometu proizvoda i usluga. Uvažavajući potrebe privredne zajednice, navedenim zakonskim rješenjem predlaže se mogućnost prelaznog perioda do 1. juna 2021. godine za uspostavljanje sistema elektronske fiskalizacije u realnom vremenu (on line).

Više

UREDBA O IZMJENAMA UREDBE O ORGANIZACIJI I NAČINU RADA DRŽAVNE UPRAVE: Praćenje strategije inovacione djelatnosti briše iz nadležnosti Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta

Vlada Crne Gore donela je Uredbu o izmjenama Uredbe o organizaciji i načinu rada državne uprave. Izmjenama se praćenje strategije inovacione djelatnosti briše iz nadležnosti Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta (MPNKS).

Više

ZAŠTITNIK LJUDSKIH PRAVA I SLOBODA: Utvrditi da li se mjerama protiv koronavirusa krše prava građana

Zaštitnik ljudskih prava i sloboda Siniša Bjeković pokrenuće postupak kako bi utvrdio da li je Ministarstvo zdravlja novim mjerama protiv koronavirusa prekršilo ljudska prava, potvrđeno je iz te institucije. u vrednovanja usklađenosti sa važećim zakonima i drugim propisima.

Više

CENTRALNA BANKA CG: Platni promet 1,26 milijardi eura

Vrijednost realizovanog platnog prometa za 21 radni dan u novembru iznosila je 1,26 milijardi eura, što je pet odsto više nego u oktobru, pokazuju podaci Centralne banke (CBCG).

Više