Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

PREDLOG ZAKONA O IZMJENAMA ZAKONA O DRŽAVNIM PRAZNICIMA: Vlada povukla Predlog zakona iz skupštinske procedure

Crnogorska Vlada povukla je iz skupštinske procedure Predlog zakona o izmjenama Zakona o državnim praznicima, kojima je predviđeno da 13. novembar, dan rođenja Petra Drugog Petrovića Njegoša, bude državni praznik. O tome je predsjednik Vlade, Duško Marković, obavijestio predsjednika Parlamenta, Ivana Brajovića.

Više

USKORO POTPISIVANJE SPORAZUMA CRNE GORE I BIH O SARADNJI U PROCESU PRISTUPANJA EU: Sporazumom se definiše saradnja dvije države u dijelu političkog dijaloga, ekonomske i trgovinske saradnje, kretanja radnika i kapitala, trgovine uslugama, usklađivanja zakonodavstva s pravnom tekovinom EU, saradnje u oblasti pravosuđa i unutrašnjih poslova, kao i saradnje u drugim oblastima

Odlična saradnja Crne Gore i Bosne i Hercegovine u oblasti evropske integracije uskoro će biti formalizovana potpisivanjem Sporazuma o saradnji između Vlade Crne Gore i Vijeća ministara Bosne i Hercegovine u procesu pristupanja Evropskoj uniji, saopšteno je u razgovoru ministra evropskih poslova Aleksandra Andrije Pejovića i ambasadora Bosne i Hercegovine u Crnoj Gori Đorđa Latinovića.

Više

POČEO POJAČAN NADZOR U ZIMSKOJ TURISTIČKOJ SEZONI: Pored turističkih inspektora, biće angažovani tržišni, zdravstveno-sanitarni, inspektori rada, inspektori zaštite prostora, kao i drugi inspektori u okviru svojih nadležnosti

Uprava za inspekcijske poslove 28.decembra 2016. godine počeo je sa pojačanim nadzorom u zimskoj turističkoj sezoni 2016/2017. godine u cilju zaštite korisnika turističkih usluga i unapređenja cjelokupne turističke usluge.

Više