Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

PREDLOG ZAKONA O ZAVRŠNOM RAČUNU BUDŽETA CRNE GORE ZA 2019. GODINU: Predlog zakona u skupštinskoj proceduri

U skupštinsku proceduru je stigao Predlog zakona o završnom računu Budžeta Crne Gore za 2019. godinu, u kojem se navodi da su izvorni prihodi bili 1,8 milijardi eura, konsolidovani izdaci 2,028 milijardi, a depoziti 545 miliona eura.

Više

PRAVILNIK O POSTUPCIMA IZDAVANJA I OBNAVLJANJA POTVRDE O NEDOSTUPNOSTI USLUGE PUTEM INTERNETA NA LOKACIJI NA KOJOJ PORESKI OBVEZNIK OBAVLJA DJELATNOST: Pravilnik je u vezi sa projektom elektronske fiskalizacije koji se sprovodi u cilju obezbjeđivanja preduslova za primjenu Zakona o fiskalizaciji u prometu proizvoda i usluga

Poreska uprava (PU) objavila je Pravilnik o postupcima izdavanja i obnavljanja potvrde o nedostupnosti usluge putem interneta na lokaciji na kojoj poreski obveznik obavlja djelatnost, a tiče se projekta elektronske fiskalizacije.

Više

PRAVILNIK O IDENTIFIKACIONIM ISPRAVAMA ZA POMORCE: Početkom 2021. godine identifikacije za pomorce

Početkom naredne godine naši pomorci dobiće identifikacione isprave, koje imaju visok stepen zaštite, poput novih ličnih karata. Tada će biti izrađen i registar koji sadržati sve podatke o aktivnim pomorcima, najavio je generalni direktor Direktorata za pomorski saobraćaj i unutrašnju plovidbu Vladan Radonjić.

Više

U PRIPREMI NOVI PRAVILNIK O ARHITEKTONSKIM KONKURSIMA

Povjerenje u arhitektonsku konkursnu proceduru i praksu u Crnoj Gori već duže je u silaznoj putanji, zbog čega će Strukovna komora arhitekata (SKA) Inženjerske komore Crne Gore (IKCG) pripremiti novi Pravilnik o arhitektonskim konkursima, kako bi taj negativni trend zaustavila i unaprijedila.

Više