Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

SKUPŠTINA CG: 29. novembra 2017. godine Sedma - posebna sjednica Drugog redovnog (jesenjeg) zasijedanja

Sedma - posebna sjednica Drugog redovnog (jesenjeg) zasijedanja održaće se u srijedu, 29. novembra 2017. godine, sa početkom u 12.00h.

Više

ZAKON O DRŽAVNIM I DRUGIM PRAZNICIMA: Inicijativa da se u Zakon uvede zabrana rada za praznike

Socijalni savjet se nije izjašnjavao o predlogu da se konačno pravno uredi rad za dane državnih praznika u Crnoj Gori, jer je nakon skoro tročasovne rasprave o ovoj i drugim tačkama sjednica prekinuta zbog nedostatka kvoruma.

Više

UNIJA POSLODAVACA CG: Naknade se preklapaju i uvode nekontrolisano

Pravni sistem u Crnoj Gori obiluje velikim brojem naknada uz nerijetko njihovo preklapanje, koje se uvode nekontrolisano ne uvažavajući realnost društvene i ekonomske situacije u kojoj se nalaze preduzeća, što opterećuje njihovo poslovanje, pokazalo je istraživanje Unije poslodavaca (UPCG).

Više

UPRAVA JAVNIH PRIHODA BAR: Vlasnicima nekretnina koji nisu platili porez na nepokretnost preti prinudna naplata. Poreznici upozoravaju dužnike da će im biti obračunata i kamata za kašnjenje koje se računa od narednog dana dospelosti rešenja. Oko 11.000 rešenja nije uručeno zbog nepreciznih adresa

Vlasnicima nekretnina na teritoriji barske opštine koji nisu platili porez na nepokretnost, među kojima ima i građana Srbije, preti prinudna naplata. Poreznici iz ovog grada upozoravaju dužnike da će im biti obračunata i kamata za kašnjenje koje se računa od narednog dana dospelosti rešenja.

Više