Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

OTVOREN PRVI DIJALOG O PROGRAMU REFORME UPRAVLJANJA JAVNIM FINANSIJAMA IZMEĐU VLADE CRNE GORE I GENERALNOG DIREKTORATA ZA SUSJEDSTVO I PREGOVORE O PROŠIRENJU (DG NEAR) U OKVIRU PROGRAMA REFORME UPRAVLJANJA JAVNIM FINANSIJAMA

Ministar finansija, Darko Radunović otvorio je prvi Dijalog o Programu reforme upravljanja javnim finansijama između Vlade Crne Gore i Generalnog Direktorata za susjedstvo i pregovore o proširenju (DG NEAR) u okviru Programa reforme upravljanja javnim finansijama

Više

U PRIPREMI TEKST PREDLOGA ZAKONA O IZMJENI ZAKONA O PLANIRANJU PROSTORA I PREDLOGA ODLUKE O DONOŠENJU PROSTORNOG PLANA POSEBNE NAMJENE ZA NACIONALNI PARK “SKADARSKO JEZERO”

Na održanoj 32. sjednici Odbor za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje razmotrio je Predlog zakona o izmjeni Zakona o planiranju prostora i Predlog odluke o donošenju Prostornog plana posebne namjene za Nacionalni park “Skadarsko jezero”.

Više

PORESKA UPRAVA OD POČETKA GODINE NAPLATILA JE 765 MILIONA EURA JAVNIH PRIHODA

Poreska uprava od početka godine naplatila je 765 miliona eura javnih prihoda, što je 88 miliona više nego u istom periodu prošle godine i 33 miliona više u odnosu na planirano. To je u razgovoru za Televiziju Crne Gore kazao direktor Miomir M. Mugoša.

Više