Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

KOMPANIJA PARAGRAF LEX MNE POTPISALA PROTOKOL O SARADNJI SA PRAVNIM FAKULTETOM U PODGORICI

U namjeri da se ostvari saradnja na programima dodatnog obrazovanja studenata Pravnog fakulteta Univerziteta u Podgorici kroz sticanje praktičnih znanja i vještina, ovaj fakultet i Kompanija Paragraf Lex MNE zaključili su, 26. juna 2019. godine, Protokol o saradnji (dalje: Protokol).

Više

ZAKON O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O UNUTRAŠNJOJ TRGOVINI: Privredna komora negira neustavnost neradne nedjelje za trgovce

Odluka o uvođenju neradne nedjelje u trgovini ne može biti neustavna, jer je donijeta u skladu sa Zakonom o unutrašnjoj trgovini ("Sl. list CG", br. 49/2008 i 40/2011 - dr. zakon), saopštio je predsjednik Privredne komore (PKCG), Vlastimir Golubović.

Više

ZAKON O DRŽAVNOJ IMOVINI: Još uvijek nije uspostavljen registar državne imovine

Ni deset godina od usvajanja zakona Crna Gora nema registar državne imovine, odnosno sveobuhvatne podatke sa kojim nepokretnostima raspolaže i koja je njihova vrijednost. Godinama Državna revizorska institucija na to upozorava, daje preporuke, ali se stanje mnogo ne mijenja, i dalje je (ne)evidencija državne imovine sistemski i veliki problem.

Više

OD 1. JULA 2019. GODINE ROMING JEFTINIJI 60 ODSTO

Minut razgovora za odlazne pozive u romingu biće 60 odsto jeftiniji, saopštio je srpski ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić, govoreći o regionalnom sporazumu o romingu koji stupa na snagu 1. jula.

Više

MINISTARSTVO FINANSIJA: Državna revizorska institucija dala pozitvno mišljenje na finansijsku reviziju Ministarstva i uslovno mišljenje na reviziju pravilnosti poslovanja

Državna revizorska institucija (DRI) dala je pozitvno mišljenje na finansijsku reviziju Ministarstva finansija i uslovno mišljenje na reviziju pravilnosti poslovanja. Finansijskom revizijom utvrđeno je da je godišnji finansijski izvještaj Ministarstva finansija za 2018. godinu u...

Više