Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

SUDOVI NASTAVLJAJU REDOVAN RAD KRAJEM MAJA 2020. GODINE

Crnogorski sudovi nastaviće redovan rad 25. maja, uz poštovanje svih preporuka Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti (NKT), saopštila je rukovoditeljka Službe za odnose sa javnošću Vrhovnog suda, Ratka Pavlović.

Više

SKUPŠTINA CG: Usvojeni zakoni o dopuni Zakona o lokalnoj samoupravi i o izmjeni Zakona o finansiranju političkih subjekata i izbornih kampanji

Trećeg dana Druge sjednice Prvog redovnog (proljećnjeg) zasijedanja u 2020. godini, poslanici su usvojili:

Više

VLADA CG: Podržan Predlog zakona o dopuni Zakona o lokalnoj samoupravi

Vlada Crne Gore je, bez održavanja sjednice, a na osnovu pribavljene saglasnosti većine članova, usvojila Izvještaj o realizaciji Programa rada Vlade Crne Gore za I kvartal 2020. godine u kome je dat presjek stanja realizacije obaveza, kao i podaci o po resorima.

Više

USVOJEN II PAKET VLADINIH MJERA POMOĆI GRAĐANIMA I PRIVREDI: 75 miliona eura bruto u naredna tri mjeseca

Predsjednik Vlade Duško Marković predstavio je javnosti drugi Vladin paket ekonomskih mjera podrške građanima i privredi koji je Vlada usvojila i čiji je fiskalni efekat 75 miliona eura bruto, odnosno 46 miliona neto u tri mjeseca.

Više

NACIONALNO KOORDINACIONO TIJELO ZA ZARAZNE BOLESTI: Plan ublažavanja mjera po fazama

Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti će, ako epidemiološka situacija i dalje bude pod kontrolom, u drugoj fazi ublažavanja privremenih mjera planiranoj je za 4. maj dati saglasnost na:

Više

MINISTARSTVO FINANSIJA: Za dva mjeseca deficit budžeta 60 miliona eura

Deficit budžeta za prva dva mjeseca ove godine iznosio je 60 miliona eura ili 1,19 odsto bruto domaćeg proizvoda (BDP) i bio je 61,6 odsto manji u odnosu na planirani, pokazuju podaci Ministarstva finansija.

Više