Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

OBAVJEŠTENJE ZA VELIKE PORESKE OBVEZNIKE

Poreska uprava obavještava velike poreske obveznike da će se prijava i odjava radnika(JPR) i dalje raditi u područnim jedinicama, osim za poreske obveznike koji posluju na teritoriji Podgorice, čije zahtjeve ove vrste će procuirati službenici Sektora za VPO smještenog u Centrali Poreske uprave.

Više

ZAKON O IZVRŠENJU I OBEZBJEĐENJU: Riješiti probleme višestruke prinudne naplate

Udruženje banaka aktivno radi na rješavanju svih problema, koji se javljaju između klijenata i javnih izvršitelja u procesu prinudne naplate dugovanja, saopštio je generalni sekretar UBCG Bratislav Pejaković.

Više

ZAKON O ENERGETICI: Formirana služba za prijem reklamacija i prigovora u elektrodistributivnom sistemu

Služba za odnose sa krajnjim korisnicima formirana je u Crnogorskom elektrodistributivnom sistemu (CEDIS) zbog prijema reklamacija i prigovora kupaca, kao i korisnika sistema, a sve u cilju obezbjeđivanja nediskriminatornog odlučivanja u rokovima utvrđenim zakonom, ukazali su predstavnici kompanije.

Više

JAVNI POZIV NEVLADINIM ORGANIZACIJAMA ZA PREDLAGANJE KANDIDATA U SASTAV RADNE GRUPE ZA IZRADU PREDLOGA ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O KOMUNALNIM DJELATNOSTIMA

Na osnovu člana 9 Uredbe o načinu i postupku ostvarivanja saradnje organa državne uprave i nevladinih organizacija ("Sl. list CG", br. 7/2012), Ministarstvo održivog razvoja i turizma upućuje

Više

ZA ENERGETSKU ADAPTACIJU OBJEKATA 6 MILIONA EURA U 2018. GODINI

Ministarstvo ekonomije će u 2018. godini finansirati izvođenje radova na primjeni mjera energetske efikasnosti na 6 obrazovanih ustanova u Crnoj Gori, ukupne vrijednosti 6 miliona eura.

Više

UPAVA CARINA: U januaru naplaćeno više od 39 miliona eura

Uprava carina je u januaru naplatila 39,34 miliona eura neto prihoda, 14,76 odsto više nego u istom prošlogodišnjem periodu.

Više