Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

NACRT ZAKONA O FINANSIJSKOM LIZINGU, FAKTORINGU, OTKUPU POTRAŽIVANJA, MIKROKREDITIRANJU I KREDITNO-GARANTNIM POSLOVIMA: U sklopu procesa pristupanja i usklađivanja sa pravom EU, potrebno je donijeti zakon koji reguliše nebankarske finansijskie institucije

Centralna banka pripremila je Nacrt zakona o finansijskom lizingu, faktoringu, otkupu potraživanja, mikrokreditiranju i kreditno-garantnim poslovima kojim će se prvi put utvrditi uslovi za osnivanje, poslovanje i kontrolu usluga lizinga i faktoringa.

Više

PREDLOG BUDVANSKE VLASTI: Otpremnine zaposlenima od 10 do 20 hiljada eura

Otremnine u Opštini Budva iznosiće od 10.000 do 20.000 eura, ako lokalna skupština da zeleno svjetlo na predlog gradske uprave.

Više

CRNA GORA DRUGA U EVROPI PO RASTU POSJETE TURISTA

Evropske države ove godine doživljavaju pravi turistički bum, a u prvih pet mjeseci najveći rast turističkih dolazaka zabilježio je Island, dok je na drugom mjestu, prema rastu broja dolazaka, Crna Gora, navodi se u julskom istraživanju Evropske komisija za putovanja (ETC).

Više

OD PROCJENE EUROSTATA O ZVANIČNOM STATISTIČKOM SISTEMU CRNE GORE ZAVISI ZATVARANJE POGLAVLJA 18 U PREGOVORIMA SA EU

Evropski statistički zavod Eurostat će u toku naredne godine procijeniti zvanični statistički sistem Crne Gore, što će biti osnova za procjenu stanja kada će Poglavlje 18 biti zatvoreno, rekla je pomoćnica direktorice Monstata, Branka Šušić Radovanović.

Više