Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

ODLUKE O USTUPANJU OBJEKATA ZA SPROVOĐENJE MJERA KARANTINA U IGALU, SUTOMORU, NIKŠIĆU I ROŽAJAMA: Objekti se ustupaju Ministarstvu zdravlja na privremeno upravljanje i korišćenje, bez naknade. Vojska Crne Gore je zadužena da unutar i oko objekata obezbijedi fizičku zaštitu 24 sata

Vlada Crne Gore je donijela Odluku da se objekti Instituta "Simo Milošević" i Faza i Soliter u Igalu, Dom solidarnosti – trening centar Crvenog krsta Crne Gore Sutomore ustupe za sprovođenje mjera karantina.

Više

PODRŠKA PRIVREDI ZA VRIJEME TRAJANJA MJERA ZA SPREČAVANJE ŠIRENJA KORONA VIRUSA

Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti je formiralo Operativni štab za podršku privredi za vrijeme trajanja mjera za sprječavanje širenja korona virusa, čiji je cilj neprestana komunikacija sa predstavnicima privrede u cilju njihovog funkcionisanja u novonastalim okolnostima. Zadatak je definisanje i tumačenje otvorenih pitanja koja su pristigla od strane velikog broja privrednika nakon usvajanja Naredbi za preduzimanje privremenih mjera za sprečavanje unošenja u zemlju, suzbijanje i sprečavanje prenošenja novog korona virusa, kao i stalna komunikacija sa privredom u cilju što boljeg funkcionisanja usljed nepredviđenih okolnosti izazvanih novim korona virusom.

Više

SUDIJE DA DONIRAJU DIO ZARADE

Predsjednica Vrhovnog suda Vesna Medenica, pozvala je sudije svih sudova da doniraju dio martovske zarade za borbu protiv COVOD-19.

Više

CENTRALNA BANKA: Platni promet 1,18 milijardi eura

Vrijednost realizovanog platnog prometa za 20 radnih dana u februaru iznosila je 1,18 milijardi eura, što je 20 odsto više nego u januaru, pokazuju podaci Centralne banke.

Više