Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

PRIPREMNA NASTAVA ZA POLAGANJE PRAVOSUDNOG ISPITA NA UDG: Nastava počinje 5. marta 2021. godine

Nakon više uspješno realizovanih obuka, Fakultet pravnih nauka Univerziteta Donja Gorica nastavlja sa organizacijom Pripremne nastave za polaganje pravosudnog ispita, počev od 5. marta ove godine. Kao i ranije, posebna pažnja posvetiće se praktičnom dijelu nastave u okviru koga će polaznici imati priliku da uvježbaju pisanje presuda i podnesaka.

Više

SOCIJALNI SAVJET: Od trećeg kvartala minimalna zarada 250 eura

Socijalni savjet podražo je odluku o povećanju minimalne zarade na 250 eura, ukazala je državna sekretarka Ministarstva ekonomskog razvoja Milena Lipovina Božović i dodala da očekuje da na narednoj sjedici Savjeta ponovo bude rasprave na tu temu. Na narednoj sjednici Savjeta očekuje amandmane na tu temu i da se, kako je kazala, rok koji je sada fiksiran na 1. jul pomjeri ali, kako je istakla, dogovoreno je da to bude u trećem kvartalu.

Više

UGOSTITELJI TRAŽE VEĆE SUBVENCIJE NA LOKALNOM I DRŽAVNOM NIVOU

Crnogorski ugostitelji poručuju da ne žele da budu glavni krivac za stanje sa koronavirusom u državi. Kažu da imaju strpljenja i da ne žele da licitiraju sa zdravljem ljudi ali, kako ističu, krivica se mora u najmanju ruku podijeliti. Smatraju da bi subvencije trebale biti značajno veće i na lokalnom i državnom nivou. Kao krajnju mjeru, najavljuju mirne proteste.

Više

GRAĐANI DA SE UKLJUČE U IZRADU PROGRAMA RADA VLADE: Konsultacije će trajati do 1. marta 2021. godine

Generalni sekretarijat Vlade uputio je javni poziv organima, organizacijama, udruženjima i građanima da se uključe u pripremu Godišnjeg programa rada Vlade za 2021.

Više