Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

PRIPREMNA NASTAVA ZA POLAGANJE PRAVOSUDNOG ISPITA NA UDG: Nastava počinje 5. marta 2021. godine

24.02.2021.


Nakon više uspješno realizovanih obuka, Fakultet pravnih nauka Univerziteta Donja Gorica nastavlja sa organizacijom Pripremne nastave za polaganje pravosudnog ispita, počev od 5. marta ove godine. Kao i ranije, posebna pažnja posvetiće se praktičnom dijelu nastave u okviru koga će polaznici imati priliku da uvježbaju pisanje presuda i podnesaka.

Raniji polaznici ocijenili su nastavu kao dobro organizovanu, veoma kvalitetnu i višestruko korisnu za pripremu i polaganje pravosudnog ispita.

U okviru nastave polaznici imaju priliku da čuju renomirane predavače iz regiona i Crne Gore, uključujući saradnike iz prakse. Među predavačima nalaze se i prof. dr Zoran Stojanović, prof. dr Miodrag Orlić, prof. dr Mladen Vukčević, prof. dr Vuk Radović, doc. dr Igor Vujović, Petar Stojanović, sudija Vrhovnog suda, Vesna Begović, sudija Vrhovnog suda, Branka Lakočević, predsjednica Upravnog suda, Zoran Radović, sudija Višeg suda, doc. dr Slobodan Stojanović advokat, dr Milica Kovač-Orlandić, mr Bojan Božović, mr Ivana Jabučanin.

U namjeri da se nastava prilagodi potrebama polaznika, časovi se održavaju isključivo petkom poslijepodne i subotom ujutru. Ukupan fond časova je 90. Cijena Pripremne nastave za polaganje pravosudnog ispita iznosi 300 eura. Navedeni iznos moguće je platiti u dvije jednake rate. Posebne povoljnosti predviđene su za polaznike koji su diplomirali na Fakultetu pravnih nauka Univerziteta Donja Gorica koji plaćaju iznos od 250 eura.

Zainteresovani kandidati sve dalje informacije mogu dobiti putem telefona 020/410-708 ili na e-mail: miljana.rakocevic@udg.edu.me Broj polaznika je ograničen.


IZVOR: Vebsajt CdM, 20.02.2021.


Naslov: Redakcija