Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

GRAĐANI DA SE UKLJUČE U IZRADU PROGRAMA RADA VLADE: Konsultacije će trajati do 1. marta 2021. godine

24.02.2021.


Generalni sekretarijat Vlade uputio je javni poziv organima, organizacijama, udruženjima i građanima da se uključe u pripremu Godišnjeg programa rada Vlade za 2021.

Generalni sekretarijat Vlade poziva zainteresovanu javnost da se uključe u pripremu Godišnjeg programa rada Vlade za 2021. godinu i dostave svoje inicijative, predloge, sugestije i komentare preko online forme na LINK-u.

Građani predloge mogu dostaviti i u pisanoj formi na adresu: Bulevar revolucije 15, 81000, Podgorica i elektronskom obliku (e-mail: almedina.vukic@gsv.gov.me).

"Cilj ovog poziva je davanje mogućnosti zainteresovanoj javnosti da po prvi put podijeli svoje ideje, predloge i sugestije prilikom sačinjavanja Godišnjeg programa rada Vlade te da se prikupi i razmotri što veći broj stavova o zadacima koje bi Vlada Crne Gore trebalo da planira za 2021. godinu", poručuju iz Vlade.

Konsultacije zainteresovane javnosti u vezi sa pripremom Godišnjeg programa rada Vlade za 2021, trajaće do 1. marta 2021. godine.

Generalni sekretarijat Vlade će, kako navode, evidentirati sve inicijative, prijedloge, sugestije i komentare i sačiniti izvještaj koji će objaviti na svojoj internet stranici i portalu e-uprave, u roku od sedam dana od isteka prednje navedenog roka za dostavljanje predloga.

"Lice zaduženo za koordinaciju konsultovanja zainteresovane javnosti je Almedina Vukić Martinović, e-mail: almedina.vukic@gsv.gov.me, i na ovu adresu možete poslati pitanja u vezi realizacije ovog konsultativnog postupka", saopšteno je iz Vlade.


IZVOR: Vebsajt RTCG, 22.02.2021.


Naslov: Redakcija