Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

UPRAVNI SUD: Poništena odluka o izboru deset sudija

Upravni sud poništio je odluku Sudskog savjeta o izboru za kandidate za deset sudija osnovnih sudova od 12. jula prošle godine.

Više

DONIJETE NOVE MJERE ZA SUZBIJANJE PANDEMIJE COVID 19: Mjere su na snazi do 11. januara 2021. godine

Ministarstvo zdravlja propisalo je nove mjere za suzbijanje koronavirusa koje će važiti od utorka 22. decembra do 11. januara naredne godine, prema kojima je, između ostalog, zabranjeno organizovanje dočeka Nove godine na otvorenom i u zatvorenom prostoru. Nema slavlja u kafićima i hotelima, zabranjeno je okupljanje u vikendicama i zatvoren je međugradski saobraćaj tokom praznika.

Više

U PRIPREMI NOVI CARINSKI ZAKON: Primjena je predviđena od 1. aprila 2021. godine

Nelikvidnost i nemogućnost naplate potraživanja, visoke stope doprinosa na zarade i poreza na nepokretnosti, kao i uslovi poslovanja na graničnim prelazima su neka od ograničenja sa kojima se suočavaju špediteri, ocijenjeno je u Privrednoj komori (PKCG).

Više

POMOĆ SIROMAŠNIMA UREDITI ZAKONOM

Mora postojati zakon koji će da reguliše način kako će se pomagati onima kojima je to neophodno, saopštili su iz Banke hrane povodom Međunarodnog dana solidarnosti.

Više