Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

SKUPŠTINA CG: 23. jula 2018. godine Dvanaesta sjednica Prvog redovnog zasijedanja - Razmatranje predloga zakona

Dvanaesta sjednica Prvog redovnog (proljećnjeg) zasijedanja u 2018. godini biće održana u ponedjeljak, 23. jula 2018. godine, sa početkom u 11:00 časova.

Više

VLADA CG: Utvrđen Amandman na Predlog zakona o izmjenama Zakona o budžetu Crne Gore za 2018. godinu, donijeta Uredba o načinu i postupku izrade, usklađivanja i praćenja sprovođenja strategijskih dokumenata

Vlada Crne Gore je na održanoj 86. sjednici, kojom je predsjedavao predsjednik Duško Marković, usvojila Izvještaj o realizaciji Programa rada Vlade Crne Gore zaključno sa II kvartalom 2018. godine.

Više

UREDBA O KRITERIJUMIMA I BLIŽEM NAČINU SPROVOĐENJA PROVJERE ZNANJA, SPOSOBNOSTI, KOMPETENCIJA I VJEŠTINA ZA RAD U DRŽAVNIM ORGANIMA: Uvodi se elektronsko testiranje kandidata, stručne komisije za selekciju u kojima će biti nezavisni eksperti, strukturirani intervjui za visoko-rukovodni kadar

Profesionalna državna administracija, sa službenicima i visokorukovodećim kadrom, čije kompetencije i znanja garantuju efikasno vršenje poslova, cilj je Uredbe o kriterijumima i bližem načinu sprovođenja provjere znanja, sposobnosti, kompetencija i vještina za rad u državnim organima.

Više

MORSKO DOBRO: Turisti da koriste plaže u državnoj svojini

Javno preduzeće Morsko dobro poručuje da sve djelove plaža u Boki Kotorskoj koji su u državnoj svojini, građani i turisti mogu slobodno koristiti, u čemu niko nema pravo da ih spriječava ili ometa.

Više