Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

PREDLOG ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O VOJSCI CRNE GORE: Rezervni sastav će činiti oficiri, podoficiri kao i vojnici. U slučaju rata oružje će nositi civili koji prođu obuku

Crnogorska vojska imaće u formaciji i rezervni sastav, koji će činiti oficiri, podoficiri kao i vojnici, predviđa Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o Vojsci Crne Gore. Skupštinski Odbor za bezbjednost i odbranu podržao je navedene izmjene.

Više

NACRT ZAKONA O RAČUNOVODSTVU JAVNOG SEKTORA: Izvještaj sa javne rasprave

Ministarstvo finansija je u periodu od 27.03.2019. godine do 17.04.2019. godine, sprovelo javnu raspravu o Nacrtu zakona o računovodstvu javnog sektora.

Više

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O UZIMANJU I PRESAĐIVANJU LJUDSKIH ORGANA U SVRHU LIJEČENJA: Rasprava traje 20 dana

Na osnovu člana 15 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija ("Sl. list CG", br. 41/2018), Ministarstvo zdravlja upućuje javni poziv zainteresovanoj javnosti (organima, organizacijama, udruženjima i pojedincima) da se uključe u postupak javne rasprave o tekstu Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o uzimanju i presađivanju ljudskih organa u svrhu liječenja i da svoje primjedbe, predloge i sugestije dostave u pisanom i elektronskom obliku Ministarstvu zdravlja, na adresu: Podgorica, Rimski trg broj 46 i na e-mail: mzdravlja@gov.me.

Više