Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
glavna-slika
Email Print

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O UZIMANJU I PRESAĐIVANJU LJUDSKIH ORGANA U SVRHU LIJEČENJA: Rasprava traje 20 dana

23.05.2019.


Na osnovu člana 15 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija ("Sl. list CG", br. 41/2018), Ministarstvo zdravlja upućuje javni poziv zainteresovanoj javnosti (organima, organizacijama, udruženjima i pojedincima) da se uključe u postupak javne rasprave o tekstu Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o uzimanju i presađivanju ljudskih organa u svrhu liječenja i da svoje primjedbe, predloge i sugestije dostave u pisanom i elektronskom obliku Ministarstvu zdravlja, na adresu: Podgorica, Rimski trg broj 46 i na e-mail: mzdravlja@gov.me.

Primjedbe, predlozi i sugestije dostavljaju se na obrascu.

Javna rasprava o Nacrtu ovog zakona trajaće 20 dana, u skladu sa programom javne rasprave.

Održaće se okrugli sto u Institutu za javno zdravlje Crne Gore, sala 12, dana 27. maja 2019. godine, sa početkom u 11, 00 sati.

Ministarstvo zdravlja će nakon završetka javne rasprave sačiniti izvještaj.


IZVOR: Vebsajt Ministarstvo zdravlja, 13.05.2019.


Naslov: Redakcija