Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

USTAVNI SUD: Do izbora predsjednika, na čelu Ustavnog suda Hamdija Šarkinović, kao najstariji sudija

Akcija Elektroprivede (EPCG), Podijelimo teret 5, počeće 1. novembra 2017. godine, saopšteno je iz kompanije.

Više

VLADA CG: Utvrđen Prijedlog zakona o zdravstvenoj inspekciji, donijeta Odluka o izmjenama Odluke o Savjetu za vladavinu prava, usvojeni polugodišnji izvještaji o realizaciji akcionih planova za poglavlja 23 i 24

Vlada Crne Gore je, na devetoj sjednici održanoj 19.01.2017. godine, dala saglasnost na Operativni plan Investiciono razvojnog fonda Crne Gore A.D. za 2017. godinu.

Više

NACRT PROGRAMA EKONOMSKIH REFORMI ZA CG 2017-2019: Predstavnici poslodavaca su istakli neophodnost donošenja novog Zakona o radu za povećanje fleksibilnosti na tržištu rada

U sklopu javne rasprave o Nacrtu Programa ekonomskih reformi za period od 2017-2019. godine – najvažnijeg Vladinog ekonomskog dokumenta strukturiranog i rađenog prema metodologiji Evropske komisije –20. januara 2017. godine je održan Okrugli sto na kojem su učestvovali predstavnici udruženja privrednika, udruženja sindikata, nevladinog sektora, univerziteta, lokalne samouprave, resornih ministarstava u Vladi Crne Gore i Delegacije EU u Crnoj Gori.

Više

POČINJE PREDSTAVLJANJE JAVNOG POZIVA IPARD LIKE 2.2 POTENCIJALNIM KORISNICIMA PO OPŠTINAMA

Predstavnici Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja ove sedmice počeće sa predstavljanjem projekta IPARD like 2.2 po crnogorskim opštinama, kako bi potencijalnim i zainteresovanim proizvođačima i prerađivačima poljoprivrednih proizvoda pojasnili mogućnosti, uslove i kriterijume novog projekta bespovratne podrške investicijama u preradu.

Više

U PRIPREMI UREDBA O BLIŽIM KRITERIJUMIMA ZA ODREĐIVANJE RANJIVIH KUPACA ELEKTRIČNE ENERGIJE I GASA: Udruženje mladih sa hendikepom traži da bude uključeno u proces konsultacija prilikom pripreme Uredbe

Udruženje mladih sa hendikepom Crne Gore poziva nadležne državne organe da prilikom izrade Uredbe o bližim kriterijumima za određivanje ranjivih kupaca električne energije i gasa i subvencijama za ranjive kupce koji su zdravstveno i socijalno ugroženi na precizan i potpun način definiše navedene kategorije kupaca, te da u proces konsultacija prilikom pripreme Uredbe uključi i konsultuje organizacije osoba s invaliditetom.

Više