Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

IZMJENE ZAKONA O GIMNAZIJI: Umjesto 30, sada najviše 28 učenika u odjeljenjima

U odjeljenjima gimanzija u Crnoj Gori moći će najviše da bude 28 učenika, a ne 30, kako je bilo do sada, predviđeno je izmjenama Zakona o gimnaziji, koji je usvojio crnogorski parlament.

Više

PORESKA UPRAVA U JUNU I JULU NAPLATILA 5 MILIONA EURA PORESKIH PRIHODA VIŠE OD PLANIRANOG, A 10 MILIONA VIŠE U ODNOSU NA ISTI PERIOD PROŠLE GODINE

Ukupna naplata prihoda tokom juna i jula 2017. godine iznosila je 164.276.678,83 €, što je za 10 miliona € iznad ostvarenja u komparativnom periodu 2016. godine, odnosno 5,5 miliona € iznad plana naplate za jun i jul 2017. godine.

Više

VIŠAK EU U ROBNOJ RAZMJENI SA SVIJETOM POVEĆAN NA 7 MILIJARDI EURA

Višak u robnoj razmjeni Evropske unije sa svijetom porastao je u junu za šest odsto, na 7,1 milijardi evra, uz gotovo ravnomjeran rast izvoza i uvoza, pokazale su prve procjene evropskog statističkog ureda.

Više

U CRNOJ GORI INTERNET JEDNAKO BRZ KAO U REGIONU I EVROPI, SMATRAJU TELEKOMUNIKACIONE KOMPANIJE, REAGUJUĆI NA ISTRAŽIVANJE PO KOME CG IMA NAJSPORIJI INTERNET OD SVIH ZEMALJA BIVŠE JUGOSLAVIJE

Brzina pristupa internetu u Crnoj Gori nije ništa manja od zemalja u regionu i Evropi, smatraju u Agenciji za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost (EKIP).

Više