Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

VLADA CG: Donijeta Uredba o obilježavanju duvanskih proizvoda i alkoholnih pića akciznim markicama

Vlada Crne Gore je na 118. sjednici kojom je predsjedavao predsjednik Duško Marković donijela Uredbu o obilježavanju duvanskih proizvoda i alkoholnih pića akciznim markicama.

Više

POTVRĐEN KREDITNI REJTING B1 ZA CRNU GORU

Kreditna rejting agencija Moody’s je u novom Izvještaju potvrdila ocjenu kreditnog rejtinga B1 za Crnu Goru, uz zadržavanje izgleda - "pozitivan".

Više

PONIŠTITI UGOVORE INDEKSIRANE U ŠVAJCARSKIM FRANCIMA

Predstavnik klijenata iz Crne Gore koji su uzimali kredite u francima Dragan Senić ukazao je da će pred sudovima u Crnoj Gori tražiti poništenje svih ugovora sa valutnom klauzulom.

Više

UPRAVA ZA INSPEKCIJSKE POSLOVE: Naplaćeno pet miliona eura

Inspektori Uprave za inspekcijske poslove su tokom 2018. obavili skoro 65.000 inspekcijskih pregleda, u kojima je utvrđeno više od 25.000 nepravilnosti. U cilju otklanjanja utvrđenih nepravilnosti inspektori su donosili preventivne mjere, ali i naplatili novčane kazne u vrijednosti od preko pet miliona eura, a ukupni ostvareni finansijski efekat inspekcijskog nadzora zajedno sa spoljnotrgovinskim prometom iznosi blizu šest miliona eura, istakao je direktor Alija Košuta.

Više