Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

NEOPHODAN STABILAN RAD SUDSKOG SAVJETA

Crnogorskom sudstvu neophodan je kontinuitet i stabilnost rada Sudskog savjeta, kao samostalnog i nezavisnog organa koji obezbjeđuje nezavisnost i samostalnost sudova i sudija, poručila je predsjednice Vrhovnog suda Vesna Medenica.

Više

JAVNE KONSULTACIJE O NACRTU ZAKONA O MIRNOM RJEŠAVANJU RADNIH SPOROVA: Konsulatacije traju 20 dana

Ministarstvo rada i socijalnog staranja daje na javne konsultacije Nacrt zakona o mirnom rješavanju radnih sporova i upućuje javni poziv organima, organizacijama, udruženjima i pojedincima, da se uključe u javne konsultacije i daju svoj doprinos u razmatranju Nacrta Zakona o mirnom rješavanju radnih sporova.

Više

JAVNI POZIV NVO ZA PREDLAGANJE KANDIDATA/KINJE ZA ČLANA/ICU RADNE GRUPE ZA IZRADU NACRTA ZAKONA O MEDIJIMA

Na osnovu člana 9 Uredbe o načinu i postupku ostvarivanja saradnje organa državne uprave i nevladinih organizacija ("Sl. list CG", br. 7/2012), Ministarstvo kulture upućuje

Više

JAVNI POZIV NEVLADINIM ORGANIZACIJAMA ZA PREDLAGANJE KANDIDATA U SASTAV RADNE GRUPE ZA IZRADU PREDLOGA ZAKONA O ZAŠTITI GRAĐANA CRNE GORE NA RADU U INOSTRANSTVU

S obzirom da se po javnom pozivu broj 111-31/18-1 od 7. februara 2018. godine nije prijavila nijedna nevladina organizacija, Ministarstvo rada i socijalnog staranja, obnavlja Javni poziv nevladinim organizacijama za predlaganje 1 (jednog) kandidata u sastav radne grupe za izradu Predloga zakona o zaštiti građana Crne Gore na radu u inostranstvu.

Više

UREDBA O NAČINU OBRAZOVANJA MAKSIMALNIH MALOPRODAJNIH CIJENA NAFTNIH DERIVATA: Benzin jeftiniji do pet centi

U Crnoj Gori od 20. februara 2018. godine su sve vrste goriva, osim eurodizela, jeftinije četiri do pet centi, saopšteno je iz Ministarstva ekonomije.

Više

POLJOPRIVREDNI PROIZVODI MOGU NA INOSTRANO TRŽIŠTE

Crna Gora ima veoma kvalitetne poljoprivredne proizvode za plasman na inostrano tržište, ali osim kvaliteta, potrebni su marketing i povezivanje sa velikim lancima, ukazao je generalni direktor Direktorata za multilateralnu i regionalnu trgovinsku saradnju i ekonomske odnose sa inostranstvom u Ministarstvu ekonomije Goran Šćepanović.

Više

PORESKA UPRAVA: Nije plaćeno 22 miliona € poreza za doprinose

Poreski inspektori su u prošloj godini kroz 1,37 hiljada kontrola tačnosti obračunavanja, prijavljivanja i plaćanja poreza i doprinosa na zarade zaposlenih utvrdili da nije plaćeno još blizu 22,3 miliona eura, saopšteno je iz Poreske uprave.

Više

MINISTARSTVO FINANSIJA: Prodati zapisi u vrijednosti 45,1 milion eura

Na drugoj ovogodišnjoj aukciji prodati su državni zapisi sa rokom dospjeća od 182 dana, vrijedni 45,1 milion eura, po prosječnoj stopi prinosa 0,45 odsto.

Više