Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

ZAKON O DRŽAVNIM SLUŽBENICIMA I NAMJEŠTENICIMA: Primjena Zakona počinje 1. jula 2018. godine

Konferencija na temu "Izazovi u susret primjene novog Zakona o državnim službenicima i namještenicima" otvorena je u organizaciji Ministarstva javne uprave i Uprave za kadrove.

Više

ZAKON O PROFESIONALNOJ REHABILITACIJI I ZAPOŠLJAVANJU LICA SA INVALIDITETOM: Poslodavci plaćaju kaznu samo da ne zaposle lica sa invaliditetom iako ima pravo na 75 odsto subvencije od bruto zarade za zaposleno lice

Zakon o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju lica sa invaliditetom ("Sl. list CG", br. 49/2008, 73/2010, 39/2011 i 55/2016) donosi brojne benefite poslodavcima koji zapošljavaju lica sa invaliditetom. Prema riječima predsjednika Organizacije slijepih za Bar i Ulcinj Veselina Joketića, OSI bi prvenstveno trebalo da zapošljavaju poslodavci koji se bave raznim privrednim djelatnostima koje imaju profit, ali i lokalne i državne institucije.

Više

CENTRALNA BANKA CG: Iz registra Uprave za nekretnine nemoguće utvrditi da li neko ima kredit

Na osnovu podataka iz registra Uprave za nekretnine, koji su dostupni na njenoj internet stranici, nije moguće na pouzdan način utvrditi da li neko ima kreditno zaduženje, saopšteno je iz Centralne banke (CBCG).

Više

DRŽAVNA REVIZORSKA INSTITUCIJA: Uslovno mišljenje na raspodjelu sredstava opštinama iz Egalizacionog fonda

Državna revizorska institucija dala je uslovno mišljenje na raspodjelu sredstava opštinama iz Egalizacionog fonda za 2016.

Više