Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

ZAKON O OGRANIČAVANJU UPOTREBE DUVANSKIH PROIZVODA: Podnijeta inicijativa za uvođenje zabrane pušenja u javnim prostorima, čime bi se omogućila puna primjena Zakona

Nevladine organizacije (NVO) Juventas i Centar za monitoring i istraživanje (CeMI), podnijele su Inicijativu Vladi kojom su zatražile da uvede zabranu pušenja u javnim prostorima, čime bi se, kako smatraju, omogućila puna primjena važećeg Zakona o ograničavanju upotrebe duvanskih proizvoda ("Sl. list RCG", br. 52/2004 i "Sl. list CG", br. 32/2011, 47/2011 - ispr., 28/2012 - dr. zakon i 3/2016).

Više

DELEGACIJA MMF-A PREDSTAVILA IZVJEŠTAJ O CG: Vlada dobro upravlja ekonomijom, mjere fiskalne konsolidacije izbalansirane

Predsjednik Vlade Duško Marković primio je delegaciju Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) koja je Premijera zvanično informisala da je ta međunarodna finansijska organizacija juče, u skladu sa Članom IV Statuta MMF-a, objavila Izvještaj za Crnu Goru koji sadrži ocjene da Vlada dobro upravlja ekonomijom i da su mjere fiskalne konsolidacije dobro izbalansirane.

Više

UPRAVA CARINA: Carinski dug oko 4,2 miliona eura

Ukupan carinski dug iznosi oko 4,2 miliona eura, a najveći dužnik je Kombinat aluminijuma (KAP) koji duguje 1,19 miliona eura, saopšteno je iz Uprave carina.

Više