Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

USTAVNI SUD: 28. decembra 2020. godine izbor predsjednika Ustavnog suda

XIV sjednica Ustavnog suda zakazana je za 28. decembar (ponedjeljak) 2020. godine, sa početkom u 12,00 časova, u sali Suda.

Više

PREDLOG ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O DRŽAVNIM SLUŽBENICIMA I NAMJEŠTENICIMA: Konkursi da budu dostupni što većem broju ljudi

Novi Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o državnim službenicima i namještenicima, omogućava, između ostalog, da nova vlast lakše zaposli kadrove po dubini, smatra opozicija. Iz vlasti negiraju optužbe i poručuju da je cilj da se zaustavi diskriminacija, te da se sada što većem broju ljudi omogući pristup konkursima.

Više

DRŽAVNA REVIZORSKA INSTITUCIJA: U planu revizija donacija za borbu protiv kovida

Državna revizorska institucija (DRI) planira da uradi reviziju uspjeha domaćih i međunarodnih donacija u vezi sa Kovidom-19, koja iznose više od osam miliona eura, najavio je član Senata vrhovne revizije Branislav Radulović

Više

NAJAVLJENO FORMIRANJE GARANTNOG FONDA ZA POMOĆ PRIVREDI TOKOM KORONA-KRIZE

Nakon što Skupština izglasa budžet, prva stvar koju će Vlada uraditi jeste formiranje garantnog fonda kako bi preduzetnici čiji je posao pogođen korona-krizom što povoljnije realizovali kredite preko poslovnih banaka, najavio je ministar finansija Milojko Spajić.

Više