Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

PREZENTACIJA UREDBE O INFORMISANJU POTROŠAČA O HRANI 19. APRILA 2018. GODINE

Privredna komora Crne Gore u saradnji sa Upravom za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove organizuje radionicu na temu "Prezentacija Uredbe o informisanju potrošača o hrani" koja će se održati u Privrednoj komori, 19. aprila 2018. godine sa početkom u 9.00 časova.

Više

UREDBA O NAČINU OBRAZOVANJA MAKSIMALNIH MALOPRODAJNIH CIJENA NAFTNIH DERIVATA: Cijene goriva nepromijenjene

Cijene goriva ostaće nepromijenjene naredne dvije sedmice, saopšteno je iz Ministarstva ekonomije.

Više

ODRŽANA RADIONICA O FINANSIJSKIM PITANJIMA U H2020

Održana je radionica o finansijskim pitanjima u H2020. Neke od tema koje je radionica pokrila su bile: usklađenost i dodatni zahtjevi H2020 pravila u odnosu na standardne računovodstvene prakse; predfinansiranje i periodične uplate tranši projektnih sredstava, odnosi partnera i koordinatora projekta, prihtavljivi i neprihvatljivi troškovi, metode obračuna ličnih troškova prilikom pripreme projekta, vođenje evidencije o njima tokom realizacije i izvještavanje u finansijskim iskazima...

Više

SVJETSKA BANKA: Neophodne nove investicije i produktivnost

Rast crnogorske ekonomije će se od naredne godine usporiti, uz završetak autoputa Bar-Boljare, ukoliko ne dođe do povećanja produktivnosti i novih investicija u privatnom sektoru, smatraju u Svjetskoj banci (SB). Projektovan je rast ekonomije u prosjeku od 2,5 odsto u periodu od ove do 2020. godine.

Više