Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

PREZENTACIJA UREDBE O INFORMISANJU POTROŠAČA O HRANI 19. APRILA 2018. GODINE

17.04.2018.


Privredna komora Crne Gore u saradnji sa Upravom za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove organizuje radionicu na temu "Prezentacija Uredbe o informisanju potrošača o hrani" koja će se održati u Privrednoj komori, 19. aprila 2018. godine sa početkom u 9.00 časova.

Nakon stupanja na snagu Uredbe o informisanju potrošača o hrani ("Sl. list CG", br. 22/2018 - dalje: Uredba)jedan broj proizvođača tražio je da se organizuje sastanak sa predstavnicima Uprave za bezbjednost hrane kako bi otklonili određene dileme sa kojima se suočavaju u primjeni i tumačenju ove Uredbe. Uprava za bezbjednosthrane je, upravo imajući u vidu probleme u primjeni Uredbe (primjećeno je da veliki broj proizvođača i uvoznika ne poštuje odredbe i ima problema u tumačenju i interpretaciji Uredbe), obezbijedila je preko TAIEX-a trodnevnu eksertsku posjetu, u okviru koje će biti orfganizovana ova radionica.

Prijavite se popunjavanjem online obrasca, najkasnije do utorka 17. aprila 2018.godine.


IZVOR: Vebsajt Privredne komore, 16.04.2018.


Naslov: Redakcija