Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

EVROPSKI SUD ZA LJUDSKA PRAVA DONIO ODLUKU U KORIST CRNE GORE

Evropski sud za ljudska prava u Strazburu donio je odluku kojom se predstavka Vanje Ćalović, proglašava neprihvatljivom pred ovim sudom u skladu sa članom 35 stav 3 i 4 Evropske konvencije o ljudskim pravima. Gospođa Ćalović je crnogorska državljanka i izvršna direktorica Mreže za afirmaciju nevladinog sektora "MANS".

Više

ZAKON O REPROGRAMU PORESKOG POTRAŽIVANjA: Od reprograma duga naplaćeno 15,6 miliona eura

Poreski obveznici kojima je, u skladu sa Zakonom o reprogramu poreskog potraživanja ("Sl. list CG", br. 83/2016), odobren reprogram duga u iznosu od 175,4 miliona eura, do sada su po tom osnovu uplatili 15,6 miliona eura.

Više

NACRT ZAKONA O SANACIJI BANAKA: Udruženje banaka traži preispitivanje Nacrta zakona

U Udruženju banaka (UBCG) smatraju da će im nova rješenja iz Nacrta zakona o sanaciji banaka donijeti dodatni trošak u poslovanju, zbog čega traže da se ona preispitaju.

Više

OKRUGLI STO O NACRTU ZAKONA O MEĐUNARODNOJ RAZVOJNOJ SARADNJI I UPUĆIVANJU MEĐUNARODNE HUMANITARNE POMOĆI 15. SEPTEMBRA 2017. GODINE

U okviru postupka javne rasprave povodom izrade Nacrta zakona o međunarodnoj razvojnoj saradnji i upućivanju međunarodne humanitarne pomoći, u petak 15. septembra 2017. godine u prostorijama Ministarstva vanjskih poslova Crne Gore (sala 119) biće organizovan okrugli sto sa početkom u 9:00 časova.

Više

POTPISAN UGOVOR O SARADNJI INVESTICIONO RAZVOJNOG FONDA CG I SLOVENAČKE BANKE ZA IZVOZ I RAZVOJ

Predstavnici Investiciono razvojnog fonda Crne Gore (IRF) i Slovenačke banke za izvoz i razvoj (SID) potpisali su danas u Celju sporazum o saradnji između te dvije institucije.

Više

OD 15. SEPTEMBRA 2017. GODINE PRIJAVE POSLODAVACA ZA PROGRAM STRUČNOG OSPOSOBLJAVANJA LICA SA STEČENIM VISOKIM OBRAZOVANJEM

Prijavljivanje poslodavaca koji žele da učestvuju u Programu stručnog osposobljavanja lica sa stečenim visokim obrazovanjem počinje 15. septembra 2017. godine. Zavod za zapošljavanje i Uprava za kadrove javno su pozvali poslodavce da se uključe u Program. Slobodne radne pozicije mogu prijaviti do 16. oktobra 2017. godine.

Više