Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

OKRUGLI STO O NACRTU ZAKONA O MEĐUNARODNOJ RAZVOJNOJ SARADNJI I UPUĆIVANJU MEĐUNARODNE HUMANITARNE POMOĆI 15. SEPTEMBRA 2017. GODINE

15.09.2017.


U okviru postupka javne rasprave povodom izrade Nacrta zakona o međunarodnoj razvojnoj saradnji i upućivanju međunarodne humanitarne pomoći, u petak 15. septembra 2017. godine u prostorijama Ministarstva vanjskih poslova Crne Gore (sala 119) biće organizovan okrugli sto sa početkom u 9:00 časova.

Priprema ovog Zakona obaveza je koja proizilazi iz Programa pristupanja Crne Gore Evropskoj uniji, kao i Programa rada Vlade za 2017. godinu, a pripremila ga je međusektorska radna grupa sačinjena od predstavnika državnih organa, lokalne samouprave, privatnog i NVO sektora.

Cilj održavanja ove javne rasprave je da se svim zainteresovanim subjektima prezentira i obrazloži sadržaj Nacrta zakona, ali i da se čuju njihovi predlozi i komentari, sve u cilju daljeg unapređenja dokumenta.


IZVOR: Vebsajt Ministarstvo vanjskih poslova, 14.09.2017.


Naslov: Redakcija