Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

ZAKON O DRŽAVNIM I DRUGIM PRAZNICIMA: Neradni dani za Dan Državnosti 13. i 14. jul 2018. godine

Na osnovu Zakona o državnim i drugim praznicima ("Sl. list RCG", br. 27/2007 i "Sl. list CG", br. 36/2013), Dan državnosti se praznuje 13. i 14. jula.

Više

NACRT ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O KOMUNALNOJ POLICIJI: Komunalni policajci mogu pružati asistenciju nadležnim organima i javnim službama kada se procijeni da je to neophodno

Komunalni policajci ubuduće će morati prvo da iskoriste ručni biber sprej kao sredstvo prinude prije upotrebe palice, predviđeno je izmjenama Zakona o komunalnoj policiji ("Sl. list CG", br. 57/2014).

Više

UPRAVA CARINA: Naplaćeno 72 miliona eura

Uprava carina je u maju naplatila 72,47 miliona eura, 17,1 odsto vise u odnosu na isti prošlogodišnji period.

Više

E-UPRAVA: Dostupan Registar licenci

Ministarstvo javne uprave u saradnji sa Ministarstvom finansija na portalu e-uprave www.euprava.me uspostavilo je Registar licenci različitih državnih organa.

Više

ZAPOSLENIM STRANCIMA OMOGUĆITI SINDIKALNO ORGANIZOVANJE U CG

Strancima koji rade u Crnoj Gori treba omogućiti jednaka prava, uključujući i sindikalno organizovanje i mogućnost da se obrate sindikatu za pomoć, poručeno je na okruglom stolu u Podgorici koji je organizovao Sindikat zdravstva Unije slobodnih sindikata Crne Gore (USSCG).

Više

MIDAS 2 PROJEKAT: Više od 30 miliona eura za poljoprivredu i ribarstvo

Kroz MIDAS 2 projekat koji se realizuje kroz novi projekat Vlade sa Svjetskom bankom, sa 30 miliona eura biće podržano dalje unapređenje crnogorske poljoprivrede, sektora ribarstva i oblasti bezbjednosti hrane.

Više