Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

ZAKON O KONTROLI DRŽAVNE POMOĆI: Beskamatni krediti za energetski efikasan dom nisu državna pomoć

Agencija za zaštitu konkurencije (AZK) ocijenila je da je program Ministarstva ekonomije "Energetski efikasan dom", u okviru kojeg se građanima obezbjeđuju beskamatni krediti do 10.000 eura, usklađen sa Zakonom o kontroli državne pomoći ("Sl. list CG", br. 74/2009, 57/2011 i 12/2018 - dr. zakon).

Više

OKO 90.000 ZAPOSLENIH U RIZIKU OD OBOLIJEVANJA OD KORONAVIRUSA

Stvaranje jake kulture fokusirane na dobrobit zaposlenih i građenje timskog duha postalo je važnije nego ikada, u situaciji kada je pandemija koronavirusa nametnula velike ekonomske izazove za firme i za njihove radnike, ocijenila je doktorica psihologije Jelena Goranović.

Više

RAZMOTRITI UVOĐENJE ALIMENTACIONOG FONDA

Postoje osobe koje nakon razvoda ne žele da budu finansijska podrška svojoj djeci i u zakonodavstvu još nije osmišljen adekvatan mehanizam koji ih može natjerati da plate alimentaciju.

Više

U ŠEST GRADOVA ONLAJN NASTAVA, VRTIĆI RADE REDOVNO

Škole u Podgorici, Budvi, Ulcinju, Mojkovcu i na Cetinju od 9. novembra su prešle na onlaj režim rada zbog pogoršane epidemiološke situacije. Zbog nepromijenjene situacije, na daljinu će nastaviti da rade i škole na Žabljaku. Ipak, vrtići će raditi redovno. To je rečeno u Ministarstvu prosvjete.

Više