Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

PROMIJENITI KONCEPT RADA FONDA ZDRAVSTVENOG OSIGURANJA U CILJU BOLJE KONTROLE TROŠENJA NOVCA

Vršilac dužnosti direktora Fonda za zdravstveno osiguranje Dragoslav Šćekić kazao je za Dan da će prvi zadatak biti kontrola trošenja novca, počev od ukupnog druga od 40 miliona eura, kao i preispitivanje sklapanja ugovora sa privatnim ustanovama kojima se odlivao ogroman novac iz državnog budžeta.

Više

DRI ĆE KONTROLISATI UGOVORE O DJELU

Državna revizorska institucija (DRI) će, pored kontrolnih revizija utvrđenih godišnjim planom revizija za 2021. godinu, posebno provjeriti realizaciju preporuka iz ranije okončanih revizija uspjeha, kazao je za Dan član Senata te institucije Branislav Radulović.

Više

ZAKON O UNUTRAŠNJOJ TRGOVINI: Trgovci traže ukidanje neradne nedjelje

Odbor Udruženja trgovine Privredne komore (PKCG) zatražio je ukidanje člana Zakona o unutrašnjoj trgovini koji se odnosi na neradnu nedjelju.

Više

VLADA NAJAVLJUJE NOVE FISKALNE I PORESKE ZAKONE

Vlada planira donošenje seta zakona u vezi sa fiskalnim ambijentom i porezima, koji imaju za cilj poboljšanje poslovnog ambijenta i smanjenje sive ekonomije, saopštio je premijer Zdravko Krivokapić.

Više

IZBORI U HERCEG NOVOM ZAKAZANI ZA 9. MAJ

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović raspisao je za 9. maj izbore u Herceg Novom.

Više