Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

POLAGANJE PRAVOSUDNOG ISPITA U JUNU 2019. GODINE

Na osnovu člana 34 Zakona o pripravnicima u sudovima i Državnom tužilaštvu i pravosudnom ispitu ("Sl. list CG", br. 55/2016 i 57/2016 - ispr.), Ministarstvo pravde objavljuje

Više

VLADA CG: Utvrđeni Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o unutrašnjoj trgovini, Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o Vojsci Crne Gore, Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o tajnosti podataka

Vlada Crne Gore je, na održanoj 112. sjednici kojom je predsjedavao predsjednik Duško Marković, utvrdila Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o unutrašnjoj trgovini.

Više

PREDLOG ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O UNUTRAŠNJOJ TRGOVINI: Uvodi se neradna nedjelja

Vlada Crne Gore je usvojila Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o unutrašnjoj trgovini, kojim se uvodi neradna nedjelja.

Više

NACRT ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O PREVOZU U DRUMSKOM SAOBRAĆAJU: Definisanje uslova za obavljanje djelatnosi iznajmljivanja vozila sa uslugom vozača

U Privrednoj komori Crne Gore održan je okrugli sto u vezi Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o prevozu u drumskom saobraćaju.

Više

USPOSTAVITI REGISTAR OBALSKOG RIBOLOVA

Prije ulaska u Evropsku uniju neophodno je da Crna Gora ima pripremljen registar malog obalskog ribolova. Kako bi zaštitili tradicionalni način ribarenja moramo prikupljati podatke jer na osnovu njih se i kreće u pregovore s Evropom. Tako je moguće tražiti zaštitu nečega što nam kao narodu istorijski, geografski i kulturološki pripada.

Više