Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

SKUPŠTINA CG: 10. jula 2017. godine Dvanaesta sjednica Prvog redovnog zasijedanja - Razmatranje predloga zakona

Dvanaesta sjednica Prvog redovnog (proljećnjeg) zasijedanja Skupštine Crne Gore u 2017. godini održaće se u ponedjeljak, 10. jula 2017. godine, sa početkom u 11:00 časova.

Više

PREDLOG ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O GIMNAZIJI: Predviđeno je da će maksimalni broj učenika po odeljenju biti 28

U odjeljenjima gimanzija u Crnoj Gori moći će da bude najviše 28 učenika, a ne 30, kako je bilo do sada.

Više

ODRŽANA PRVA SJEDNICA SAVJETA ZA REFORMU JAVNE UPRAVE: Savjet zadužio Ministarstvo javne uprave da u roku od sedam dana formira međuresorski tim za izradu metodologije i plana optimizacije javnog sektora

Savjet za reformu javne uprave kojim je predsjedavao potpredsjednik Vlade za politički sistem, unutrašnju i vanjsku politiku Zoran Pažin, održao je 7. jula 2017. godjne prvu sjednicu.

Više

POČINJE REALIZACIJA PROJEKTA RAZVOJA KLASTERA I TRANSFORMACIJE RURALNIH PODRUČJA U CRNOJ GORI

Predstavnici Vlade Crne Gore i Međunarodnog fonda za razvoj poljoprivrede (IFAD) obilježili su 7. jula 2017. godine u Nikšiću zvaničan početak realizacije zajedničkog projekta kroz koji će biti podržan razvoj poljoprivrede i ruralne infrastrukture u sedam crnogorskih opština. Projekat razvoja klastera i transformacije ruralnih područja u Crnoj Gori zvanično su otvorili potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja mr Milutin Simović i direktorka IFAD-a za Bliski Istok, Sjevernu Afriku, Evropu i Centralnu Aziju, dr Kalida Buzar (Khalida Bouzard).

Više