Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine
Email Print

ODRŽANA PRVA SJEDNICA SAVJETA ZA REFORMU JAVNE UPRAVE: Savjet zadužio Ministarstvo javne uprave da u roku od sedam dana formira međuresorski tim za izradu metodologije i plana optimizacije javnog sektora

10.07.2017.


Savjet za reformu javne uprave kojim je predsjedavao potpredsjednik Vlade za politički sistem, unutrašnju i vanjsku politiku Zoran Pažin, održao je 7. jula 2017. godjne prvu sjednicu.

Savjet je definisao način i metod rada u funkciji efikasne i kvalitetne realizacije zadataka iz nadležnosti Savjeta i s tim u vezi utvrdio dinamiku rada, način i dinamiku izvještavanja Vlade, kao i druga pitanja od značaja za rad Savjeta.

. Međuresorski tim kvartalno će izvještavati Savjet o realizaciji zadataka iz svoje nadležnosti.

Savjet za reformu javne uprave obrazovan je Odlukom Vlade sa osnovnim zadatakom da prati sprovođenje Strategije za reformu javne uprave 2016-2020 i Akcionog plana za njenu realizaciju, kao i da najmanje jednom godišnje Vladi dostavlja izvještaj sa pregledom stanja, ocjenom i predlogom mjera.


IZVOR: Vebsajt Vlade, 07.07.2017.


Naslov: Redakcija