Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

IZVJEŠTAJ NACIONALNOG MEHANIZMA ZA PREVENCIJU TORTURE: U 70 odsto pritužbi upućenih Zaštitniku ljudskih prava i sloboda u vezi prava uhapšenih osoba nedostaci su otklonjeni tokom trajanja postupka

U 70 odsto pritužbi upućenih Zaštitniku ljudskih prava i sloboda u vezi prava uhapšenih osoba nedostaci su otklonjeni tokom trajanja postupka, što ukazuje da sistem funkcioniše.

Više

VRHOVNOG DRŽAVNOG TUŽIOCA U NAJVEĆEM BROJU EVROPSKIH ZEMALJA BIRA VLADA

Vrhovnog državnog tužioca u najvećem broju evropskih zemalja bira vlada, što je na fonu novih preporuka crnogorske izvršne vlasti da izbor VDT-a treba izmjestiti iz parlamenta, piše Pobjeda.

Više

E-UPRAVA: Izgrađen sistem razmjene podataka između institucija koji treba da počne da radi sredinom septembra

Iako se sve više prepoznaje značaj elektronske uprave, na državnim organima je velika odgovornost u narednom periodu, u smislu približavanja ovog servisa crnogorskim građanima, pišu Dnevne novine.

Više

POSTIGNUT DOGOVOR SA HRVATSKOM O SMANJENJU SPORNIH TAKSI

Ministar spoljne trgovine BiH Mirko Šarović pregovarao je s hrvatskim ministrom poljoprivrede Tomislavom Tolušićem i dogovorio da će takse biti smanjene.

Više

POSKUPJELE SVE VRSTE GORIVA

Sve vrste goriva u Crnoj Gori od 08. avgusta su skuplje jedan do dva centa, Litar eurosupera 98 i 95 poskupeli su za jedan, odnosno dva centa, tj. na 1,25 i 1,22 eura.

Više