Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

JAVNI POZIV ZA PRIJAVLJIVANJE KANDIDATA ZA POLAGANJE ISPITA ZA JAVNE IZVRŠITELJE U JUNU 2018. GODINE: Rok za prijavu 10 dana

Ministarstvo pravde objavljuje Javni poziv za prijavljivanje kandidata za polaganje ispita za javne izvršitelje.

Više

OKRUGLI STOLOVI O NACRTU ZAKONA O MLADIMA U PODGORICI, KOLAŠINU I TIVTU

Ministarstvo sporta je 11. maja, 2018. godine dalo na javnu raspravu Nacrt zakona o mladima. S tim u vezi, Ministarstvo sporta poziva zainteresovanu javnost da uzme učešće na okruglim stolovima koji se organizuju u okviru javne rasprave:

Više

OKRUGLI STO O NACRTU ZAKONA O ŽIVOTNOM PARTNERSTVU LICA ISTOG POLA 8. JUNA 2018. GODINE U BUDVI

Drugi Okrugli sto u okviru Programa javne rasprave o Nacrtu zakona o životnom partnerstvu lica istog pola, zbog renoviranja sale skupštine opštine Budva, održaće se u Akademiji znanja, ulica Žrtava fašizma bb (Obilaznica) u sali B8, na prvom spratu, u petak 8. juna 2018. godine, sa početkom u 11 časova.

Više

INDEKS NELEGALNE TRGOVINE: CG na 63. mjestu

Crna Gora je u Globalnom izvještaju o indeksu nelegalne trgovine, koji objavljuje The Economist Intelligence Unit (EIU), zauzela 63. mjesto među 84 države.

Više

SVJETSKA BANKA: Potvrđena procjena rasta CG ekonomije

Svjetska banka (SB) je u najnovijim globalnim prognozama potvrdila procjene rasta crnogorske ekonomije, za ovu, narednu i 2020. godinu.

Više

OBJEDINJAVANJE LIČNE, VOZAČKE I ZDRAVSTVENE KNJIŽICE U JEDAN DOKUMENT

Umjesto dosadašnje papirne zdravstvene knjižice, građanima Crne Gore će se izdavati jedinstvena elektronska identifikacija za ličnu kartu, vozačku dozvolu, zdravstvenu knjižicu i tako dalje, Ukazao je direktor Fonda za zdravstveno osiguranje FZO Sead Čirgić.

Više