Poštovani posjetioci, sajt nadalje neće biti ažuriran usljed odluke kompanije Paragraf Lex da se privremeno povuče sa tržišta Crne Gore.

Svi propisi na sajtu kao i ostale informacije ažurirane su zaključno sa 31.3.2021.

Zastava Srbije | Zastava Bosne i Hercegovine

VIŠI SUD U BIJELOM POLJU: Zbog neplaćanja alimentacije rad u javnom interesu

Viši sud u Bijelom Polju potvrdio je prvostepenu presudu izrečenu K.Ž. koji je oglašen krivim za dva krivična djela nedavanje izdržavanja i osuđen na jedinstvenu kaznu rad u javnom interesu u trajanju od 180 časova.

Više

ZAKON O KONTROLI DRŽAVNE POMOĆI: Saglasnost da prestonica Cetinje i dvije opštine Pljevlja i Mojkovac mogu da saniraju ekonomske posljedice pandemije novog virusa korona sa najviše 800.000 eura državne pomoći po preduzeću

Agencija za zaštitu konkurencije (AZK) dala je saglasnost da prestonica Cetinje i dvije opštine Pljevlja i Mojkovac mogu da saniraju ekonomske posljedice pandemije novog virusa korona sa najviše 800.000 eura državne pomoći po preduzeću.

Više

CG DA SPROVEDE MJERE FISKALNE KONSOLIDACIJE

Kada se smanjuje BDP, a javni dug raste i kada je izvjesno da ćemo morati dodatno da se zadužujemo i dogodine, a nema opipljivih naznaka da bi se kovid kriza mogla brzo zaustaviti - onda je velika opasnost od neodrživosti javnih finansija. U takvoj situaciji neophodne su hitne mjere fiskalne konsolidacije, ukazali su ekonomisti, analitičari i predstavnici biznisa.

Više

MONSTAT: U porastu broj preduzeća koja koriste računare u poslovanju

U Crnoj Gori 98,8 odsto preduzeća, prema anketi Monstata, koristi računare u poslovanju, što je 0,2 odsto više u odnosu na prošlu godinu.

Više